Leasing af biler og varevogne

Finansiel leasing

Finansiel leasing giver dig frihed til at kontrollere din biløkonomi. Du forpligter dig til at købe bilen efter leasingaftalen er udløbet. Hertil står du også selv med ansvaret for, at betale værkstedsregninger, service, osv.

Til gengæld får du en lang række fordele ved finansiel leasing såsom:

Operationel leasing

Operationel leasing giver dig høj budgetsikkerhed, da du får en fast pris, som du skal betale hver måned. Vi står for alle udgifter forbundet med værkstedsbesøg, service, osv. Fleksibiliteten er dog lavere end ved andre leasingaftaler, da du begrænses af et fastsat kilometertal, som du må køre i bilen per år.

Operationel leasing giver dig dog en lang række fordele såsom:

Vi samarbejder med

Lad dialogen starte allerede i dag

Start dialogen omkring din leasingaftale allerede i dag. Uanset om du ønsker at lease en bil eller en varevogn, så står vi klar med den optimale løsning til dine behov. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi lytter til dine behov og ønsker. Ud fra disse og med vores store ekspertise inden for leasingaftaler, finder vi sammen den absolut bedste løsning.

Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller på email: salg@globalvarebiler.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.